rss

Porsche Inter Auto Romania anunta preturi promotionale

  1. 11/10/2011
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Audi, Porsche, SEAT, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toamna se numara ofertele! Porsche Inter Auto Romania, dealer autorizat Porsche,  Audi, Seat, Volkswagen si Skoda, ofera o lista generoasa cu modelele marcilor comercializate la preturi promotionale.

    Clientii interesati de o citadina potrivita pentru mediul urban pot opta pentru un Polo A05 Attrac TL.1.2 la doar 11.014 euro. Masina este echipata cu un motor de 60 CP, cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte.

    Pentru un plus de putere si ceva mai mult sangre caliente, exista Leon Reference 1.2 TSI 105 CP, disponibil cu o reducere de 1.586 euro (pret redus: 13.525 euro). Autoturismul Seat ofera in echiparea standard aer conditionat semiautomat (Climatic), geamuri fata actionate electric, volan reglabil pe inaltime si adancime, oglinzi exterioare actionate electric si multe altele.

    Cu un plus la capitolul spatiozitate, Porsche Inter Auto Romania propune noul Jetta CL. 1.2 TSI, la un tarif de  17.634 euro. Printre dotarile standard se numara servodirectia electromecanica, reglabila, geamurile electrice fata/spate si deschiderea portbagajului din telecomanda.

    Potrivit atat pentru deplasarile in oras, cat si pentru escapadele extra-urbane, Volkswagen Tiguan poate fi achizitionat la un pret redus de 26.564 euro. Beneficiind de o putere de 160 CP si performante de off-roader, crossoverul reprezinta solutia perfecta pentru familiile care nu si-au pierdut spiritul de aventura.

    Cu o reducere substantiala de 4.095 euro, este disponibil noul city car de la Audi, A1. Aceasta poate fi cumparat la un tarif de 22.742 euro. Ramanem tot la Audi, insa plusam la capitolul spatiozitate si confort cu noul A4, care beneficiaza de o pret special de 32.561 euro.

    Lista promotionala Porsche Inter Auto Romania continua cu mai mult de 100 de oferte care poate fi accesata aici.

    Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG , fiind reteaua de retail (dealeri proprii) a marcilor concernului. Porsche,  Audi,  Seat, Volkswagen,  Skoda,  Volkswagen autovehicule comerciale si Weltauto sunt marcile care se vor regasi in cadrul retelei Porsche Inter Auto din Romania.

    In Romania, reteaua dealerilor Porsche Inter Auto este formata din 4  dealeri auto in Bucuresti + 1 ultramodern centru auto nou deschis la Timisoara.  Toti dealerii Porsche Inter Auto ofera servicii de la finantare auto,  la vanzare masini noi si masini de ocazie dar  si service,  inclusiv pentru marcile exclusive: Porsche, Bentley, Lamborghini.

     

    Advertorial

    Vizualizari: 3230