rss

Porsche a confirmat lansarea unui coupe cu motor central

  1. 19/10/2012
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: 911, Coupe, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche planuieste sa isi extinda gama de modele cu o sportiva coupe cu motor amplasat central. Informatia a fost confirmata oficial de Matthias Müller, CEO-ul companiei.

    Porsche lucreaza la dezvoltarea ofertei de masini sportive si anunta un nou model coupe cu motor pozitionat central. Viitoarea propunere va fi pozitionata in gama intre 918 Spyder si cea mai puternica versiune a lui 911.

    Anuntul a fost facut de nimeni altul decat Matthias Müller, CEO-ul Porsche, si confirma zvonurile care au circulat in ultimele luni, potrivit carora germanii ar pregati o sportiva care se concureze cu Ferrari F12berlinetta si Lamborghini Aventador LP700-4. Viitorul model va avea un pret cuprins intre 300.000 si 400.000 de auto.

    Oficialul Porsche nu a dat foarte multe detalii despre viitorul model, insa a recunoscut ca noul Macan a dezvaluit cateva informatii esentiale privind traiectoria lui Panamera. Astfel, noua generatie va fi mai sportiva, cu linii de coupe anticipate deja de conceptul Sport Turismo.

    La final, Muller a linistit fanii marcii, asigurandu-i ca nu vor renunta la a face investitii, in ciuda conditiilor economice ale pietei auto.

    Vizualizari: 2051