rss

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este noul monstru mecanic puternic luxos si exclusivist. Preturile pornesc de la la 223.996 euro, fara TVA.

  1. 08/06/2017
  2. Categoria: Porsche
    Vezi toate fotografiile (6)

    Noua editie Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este cel mai puternic de pana acum. Coupé-ul are o putere de 446 kW (607 CP), iar productia sa este limitata la 500 de unitati in intreaga lume. Cu o crestere de putere de 27 CP, editia 911 Turbo S Exclusive Series se deosebeste de modelul standard 911 Turbo S printr-un design unic, si materiale de lux. Masina sport in editie limitata a fost finisata manual, prin procedee laborioase, in noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. Anterior cunoscuta sub numele "Porsche Exclusive", divizia de personalizare a constructului german este specializata in indeplinirea cerintelor speciale ale clientilor si raspunde de modelele in editie limitata.

    Performante tehnice de referinta
    Motorul boxer biturbo, cu sase cilindri, de 3,8 litri, cu un kit exclusiv pentru putere suplimentara, dezvolta un moment maxim de 750 Nm, intre 2.250 si 4.000 rpm. Porsche 911 Turbo S Exclusive Series accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2,9 secunde si are nevoie de doar 9,6 secunde pentru a depasi 0-200 km/h. Noul 911 poate atinge o viteza maxima de 330 km/h. Consumul mixt de carburant este acelasi ca la modelul standard, de 9,1 l/100 km, dar cui ii pasa,  si corespunde unei cantitati de emisii de CO2 de 212 g/km. Modelul 911 Turbo S Exclusive Series este echipat, in versiunea standard, cu jante de 20 inci, cu mecanism central de fixare, vopsite in negru si cu contur Golden Yellow Metallic, realizat printr-o noua tehnologie cu laser. Pentru prima data, etrierele pentru sistemul de franare ceramic PCCB sunt disponibile din fabrica in versiune vopsita in negru, cu sigla Porsche in Golden Yellow Metallic. Sasiul sport cu Porsche Active Suspension Management (PASM) si pachetul Sport Chrono sunt incluse in echiparea standard. Directia pe puntea spate si Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) imbunatatesc manevrabilitatea masinii si asigura stabilitate pe sosea.

    Finisaj exclusivist

    Ceea ce face editia 911 Turbo S Exclusive Series atat de speciala este finisajul exclusivist Golden Yellow Metallic, alaturi de numeroasele accente cu aspect de carbon, precum cele de pe capota, plafon si pragurile laterale. Cele doua benzi cu textura de carbon de pe plafon si capota accentueaza aspectul sportiv al masinii. Partea din spate se evidentiaza prin eleronul Aerokit-ului Turbo, noul spoiler spate, fantele in finisaj de carbon si prin sistemul de evacuare cu doua tevi duble, din otel inoxidabil, vopsite in negru. Aripile sunt ornate cu placute inscriptionate cu ”Porsche Exclusive Manufaktur”. In afara de Golden Yellow Metallic, 911 Turbo S Exclusive este disponibil si in alte culori pentru exterior, selectionate cu atentie.
     
    Maiestrie artizanala in interior
    Compartimentul pentru pasageri este elegant si distinct. Scaunele sport cu reglare in 18 directii sunt tapitate cu doua straturi de piele perforata. Stratul inferior are doua dungi Golden Yellow, creand un efect vizual unic. Cusaturile si siglele Turbo S de pe tetiere sunt de asemenea, realizate prin tighel in contrast Golden Yellow, iar tapiteria plafonului este fabricata din Alcantara, cu doua benzi Golden Yellow. Un fir fin de cupru este incorporat in elementele de accent cu finisaj de carbon, incluse in pachetul special pentru interior. Placuta care indica numarul de serie limitata, pozitionata pe partea laterala a scaunelor pasagerilor, subliniaza caracterul exclusivist al masinii. Pragurile usilor, de asemenea finisate in carbon, sunt prevazute cu inscriptia Exclusive Series, iluminata.

    Lucrat manual
    Timp de peste 30 de ani, clientii Porsche s-au putut bucura de piese si componente personalizate. Odata cu introducerea acestei noi editii limitate, constructorul de masini sport incepe un nou capitol: Porsche Exclusive va fi prezentat, pe tot globul, sub numele de brand "Porsche Exclusive Manufaktur". Acest atelier propriu este specializat in modificari personalizate pentru modelele Porsche. Gama sa de servicii include, de asemenea, consilierea clientilor, dezvoltarea a diferite optiuni de echipare pentru fiecare gama de modele si productia de masini sport in editie limitata.

    In Romania, preturile pentru 911 Turbo S Exclusive Series pornesc de la 223.996 euro, fara TVA.

    Vizualizari: 866
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »