rss

Cursa virtuala de 24h la Le Mans

  1. 19/05/2017
  2. Categoria: Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Simultan cu celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans, pe 17 si 18 iunie, cei mai buni piloti eSports vor concura in cadrul finalei evenimentului pentru “Forza Racing Championship (Forza RC) Season 3: The Porsche Cup”.
    Competitia comuna a Porsche, Microsoft si Automobile Club de l'Ouest (ACO) se va desfasura pe parcursul a mai multe runde de calificare, timp de 24 de ore. In cadrul cursei finale, versiunile virtuale ale prototipurilor Porsche 919 Hybrid vor concura pe circuit.

    Finalistii competitiei online se vor juca pe console Xbox One chiar de la locatia reala a competitiei, Le Mans. In afara de premiul in bani, finalistii lupta pentru un motiv in plus: ACO a creat o categorie noua pentru competitia eSports – “Official Endurance Esports Category” – in cadrul careia castigatorul va fi premiat alaturi de campionii cursei reale, la ceremonia oficiala de premiere de duminica, dupa cursa de 24 de ore de la Le Mans.

    Aceasta competitie este rezultatul parteneriatului dintre Porsche si Microsoft, anuntat recent la Salonul Auto de la New York, din aprilie. Simularile de curse "Forza Motorsport 6" si platforma eSports "Forza RC" permit o abordare interactiva a fascinatiei pentru masinile sport si pentru motorsport si sunt deosebit de apreciate de publicul larg.

    Informatii suplimentare sunt disponibile la https://www.forzarc.gfinity.net/; tot aici se pot face si inscrierile online. Etapa de calificari este deschisa pana pe 28 mai. Con-ditia principala pentru cei interesati sa participe este sa detina o consola Xbox, cu jocul Forza Motorsport 6 instalat.

    In weekendul cursei, Microsoft va transmite live finala virtuala pe urmatoarele platforme online:
    Beam (https://www.beam.pro/ForzaMotorsport)
    Twitch (https://www.twitch.tv/ForzaMotorsport)
    YouTube (https://www.youtube.com/Turn10Studios)

    Vizualizari: 806