rss

Opel lanseaza Insignia Exclusive Edition

  1. 15/07/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Insignia, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel lanseaza pachetul Exclusive Edition pentru nava amiral Insignia. Aceasta formula include o serie de dotari exclusiviste si este disponibila pentru motorizarea diesel de 2.0 litri si pentru versiunea turbo a unitatii 1,4 litri.

    Pachetul include scaune certificate AGR, acestea fiind singurul tip de scaune ergonomice frontale certificate de expertii in sanatatea spatelui din cadrul organizatiei germane independente Aktion Gesunder Rűcken (AGR - Actiune pentru un spate sanatos). Culoarea metalizata este in standard, ca si jantele din aliaj 18".

    La capitolul confort si siguranta intra elemente precum oglinzi electrice incalzite, volan imbracat in piele cu comenzi audio sau controlul  automat al farurilor. Dotari precum ESP Plus sau airbag-uri frontale, laterale si tip cortina pentru sofer si pasager fata sunt, de asemenea, standard.

    Pachetul Exclusive Edition este disponibil atat pentru motorizarea diesel de 2.0, cu cele 3 variante de putere, ce acopera o plaja de la 110 la 160 CP, cat si pentru versiunea Turbo a motorului pe benzina de 1.4, cu 140 CP.

    Vizualizari: 3005