rss

Opel intra pe pietele din Australia si Chile

  1. 11/09/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, Corsa, Insignia, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel isi extinde reteaua de dealeri si intra pe doua noi piete: Australia si Chile. Daca australieni vor avea la dispozitie o gama formata din modelele Corsa, Astra si Insignia, clientii din Chile vor putea opta pentru Corsa, Meriva, Astra si Insignia.

    Opel intra pe piata din Australia cu o gama initiala formata din Corsa, Astra si Insignia. Cu aceste modele, Opel concureaza in cele trei segmente de piata care reprezinta aproximativ 80% din vanzarile de autoturisme din Australia.

    Vanzarile Opel vor fi gesitionate initial de 17 dealeri, cu locatii in fiecare capitala, din fiecare stat. Partenerii selectati includ unii dintre cei mai de succes dealeri din Australia.

    Opel a intrat recent si pe piata in crestere din Chile. Gama de modele disponibila in tara sud-americana consta in prezent in Corsa, Meriva, Astra si Insignia, oferite intr-o gama atractiva de stiluri de caroserie, motorizari si specificatii.

    Masinile germane se bucura de o reputatie excelenta in randul clientilor din Australia si Chile. Cota lor de piata a crescut constant in ultimii ani in ambele tari, iar Opel foloseste sloganul sau, "Wir leben Autos", pentru a sublinia patrimoniul brand-ului german si traditia ingineriei germane.

    Anul trecut Opel a intrat si pe piata din Israel. In plus, constructorul va continua sa se extinda in China, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Rusia si Turcia.

    Vizualizari: 1795
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »