rss

Opel ar putea readuce la viata celebrul Manta

  1. 08/11/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: manta, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel ar putea resuscita legendarul coupe Manta, in speranta de a transforma brandul intr-unul emotional, care sa fidelizeze clientii.

    Aceste speculatii au luat nastere dupa ce Karl-Friedrich Stracke, directorul executiv Opel si inlocuitorul lui Nick Reilly, a declarat intr-un interviu acordat unei publicatii germane ca dezvoltarea unui model inspirat din vechiul Manta ar reprezenta acel ingredient care sa starneasca pasiunea clientelei.

    "Imi imaginez un model asemanator modelului Manta, reproiectat cu tehnologia zilelor noastre", a declarat Stracke. Aceste cuvinte au fost suficiente pentru a da nastere unui sir lung de zvonuri.

    Desi aceasta informatie nu este inca foarte clara si nu exista o confirmare oficiala, este foarte probabil ca, in urmatorii ani, Opel sa propuna o sportiva care sa agite spiritele. Nu este exclusa posibilitatea utilizarii celebrului nume Manta.

    Opel Manta a fost lansat in anul 1970, a fost produs in trei generatii pana in anul 1988 si a purtat batalii cu o alta legendara sportiva, Ford Capri.

    Vizualizari: 4443