rss

Opel Adam, un nou teaser cu viitoarea citadina a germanilor

  1. 05/07/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a dezvaluit o noua imagine teaser a viitorului Adam, noul model de oras al constructorului german. Fotografia nu tradeaza decat o silueta, autoturismul fiind acoperit de o prelata.

    Opel continua campania de teasing a noului Adam si lanseaza o noua imagine cat sa trezeasca interesul publicului. Din pacate, aceasta nu dezvaluie prea mut, ci doar o silueta a unui viitor city car rosu.

    Dupa cum au anuntat intr-un teaser anterior, Opel Adam va fi disponibil cu trei niveluri de echipare (Jam, Glam si Slam), care ofera optiuni de personalizare in stiluri diferite: Jam este destinata unui public modern si excentric, Glam este versiunea mai eleganta a city car-ului Opel Adam, iar Slam este versiunea sportiva al modelului.

    Ceea ce este interesant este logo-ul, care este pozitionat pe lateralul masinii, si nu pe hayon cum era de asteptat. Autoturismul are o lungime de 3.70 metri, similar cu Mini Cooper. Spre deosebire de alte modele din acest segment, viitorul Adam nu va avea un aspect retro, ci va veni cu un design modern, cu priza la clientii tineri.

    Debutul oficial va avea loc in luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1248