rss

Opel Adam, noi informatii despre viitoarea citadina a germanilor

  1. 21/06/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: adam, Opel
    Vezi toate fotografiile (3)

    Opel continua campania de teasing a noului Adam si publica a treia "banda desenata", care ne dezvaluie nivelurile de echipare disponibile pentru modelul de oras al germanilor, precum si un logo inedit.

    Opel apeleaza la o campanie ce ne aminteste de benzile desenate pentru divulga, putin cate putin, informatii privind noul Adam. Viitoarea citadina va fi oferita cu trei niveluri de echipare:  Jam, Glam si Slam.

    Cele trei niveluri ofera optiuni de personalizare in stiluri diferite, dupa cum urmeaza: Jam este destinata unui public modern si excentric, Glam este versiunea mai eleganta a city car-ului Opel Adam, iar Slam este alter ego-ul sportiv al modelului.

    In plus, designerii casei auto propun un elemente inedit, si anume logo-ul pozitionat pe lateralul masinii, si nu pe hayon cum ne-am fi asteptat.

    Noul Opel Adam va masura aproximativ 3,70 metri in lungime, motiv pentru care va ocupa un loc in segmentul A. Debutul oficial va avea loc in luna septembrie, in cadrului Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1400