rss

Decapotabila Opel Cascada va primi noua unitate 1.6 SIDI de 200 CP

  1. 12/10/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: cascada, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel va lansa anul viitor o noua generatie de propulsoare SIDI Ecotec. Prima unitate turbo de 1,6 litri si 200 Cai Putere va debuta pe viitorul cabriolet Cascada.

    Incepand cu primul semestru al anului 2013, Opel va introduce pe piata o noua generatie de motorizari SIDI (Spark Ignition Direct Injection). Unitatea turbo de 1,6 litri va echipa prima data noul Opel Cascada, varianta decapotabila a modelului Astra.

    Propulsorul beneficiaza de o structura de aluminiu si va figura in oferta de motorizari a mai multor modele. Constructorul auto va dezvalui noua unitate in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie.

    Motorul 1.6 SIDI va fi oferit in doua versiuni de putere, una Eco Turbo de 170 de Cai Putere şi 280 Nm si una Performance Turbo de 200 de Cai Putere şi 286 Nm. Unitatea promite un consum redus cu 13% fata de actualul 1.6 Turbo de 180 CP regasit in gama Astra si Insignia.

    Tot la Geneva va avea loc si debutul noului Cascada, varianta cu plafon retractabil a modelului Astra. Masina beneficiaza de un acoperis textil ce poate fi pliat chiar si la viteze de deplasare de pana la 50 km/h. Cu o lungime de 4,70 m, noul cabriolet cu patru locuri de la Opel intra in segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii.

    Vizualizari: 2693