rss

Noul Corsa facelift, porti deschise la dealerii Opel din toata tara

  1. 23/03/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel corsa, porti deschide
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel isi deschide portile in acest weekend ( 25-26 martie) pentru romanii interesati de noul Corsa facelift. Evenimentul va avea loc in toate reprezentantele constructorului auto din Romania.

    Vizitatorii vor putea testa noul Corsa facelift, iar participantii au sansa de a castiga chiar modelul lansat. Mai mult, premii surpriza sunt pregatite pentru vizitatorii tuturor showroom-urilor.

    Dupa schimbarile majore de pe parcursul anului trecut, cand totul a fost imbunatatit sub caroserie, 2011 aduce un aspect redesenat pentru Opel Corsa, precum si numeroase propuneri de echipari si dotari.

    Pe langa modificarea exteriorului si noile optiuni de personalizare, noutatile includ tehnologia Start/Stop, sistemul infotainment multimedia TOUCH & CONNECT cu ecran tactil color de 5 inch, navigatie, Bluetooth, conexiuni iPod si USB, dar si acoperis panoramic, asistare la pornirea din rampa, volan incalzit, faruri adaptive.

    Cu o istorie inceputa in 1982 si peste 11 milioane de unitati vandute, Corsa reprezinta o poveste de succes pentru Opel si un capitol din istoria automobilului.

    In 2010, modelul a reprezentat 32% din vanzarile totale ale marcii, pastrand proportia de o treime si in volumul comercializat de Opel in cadrul programului de casare.

    Vizualizari: 3888