rss

Opel Insignia, cea mai populara masina printre europeni

  1. 05/10/2009
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Insignia, noul astra, Opel, Opel insignia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel Insignia este unul dintre cele mai premiate modele, marturie stand cele 25 de premii internationale primite in anul scurs de la lansarea pe piata.

    Cel de-a 26-a distinctie a primit-o in acest weekend, la Munchen, din partea reprezentantilor site-ului AutoScout24, care au desemnat Insignia "cel mai popular model in randul europenilor". Poate ca multi s-ar fi grabit sa mizeze pe noul Opel Astra, insa este clar ca un sedan are mai multa cautare decat un hatchback.

    “Noul premiu acordat modelului Insignia demonstreaza ca amestectul de sportivitate, design elegant si tehnologie inovatoare este o reteta de succes", a declarat Carl-Peter Forster,  presedintele Consiliului Supervizor Opel Adam Opel GmbH.

    Opel a vandut pana in prezent in Europa peste 150.000 de modele Opel Insignia, o cifra impresionanta. Tinand cont de acest aspect, dar si de faptul ca noul Astra sta la randu-i foarte bine la acest capitol reprezentand o treime din volumul vanzarilor, ne intrebam de ce doreste General Motors sa vanda marca Opel si in ce masura succesul de piata a lui Insignia va continua sub comanda noilor proprietari.

    Vizualizari: 1831