rss

Viitorul Opel Corsa va debuta in 2014 si avea o greutate scazuta

  1. 17/02/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Corsa, Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Viitoarea generatie Opel Corsa va utiliza platforma lui Chevrolet Aveo, va fi mai usoara si va beneficia de o gama de motorizari mai eficienta. Citadina va debuta in anul 2014.

    Noul Corsa va cantari cu aproximativ 50 kilograme mai putin gratie platformei Gamma II de la General Motors, pe care sunt construite si modelele Chevrolet Aveo, Buick Encore si Opel Mokka.

    Cea de-a cincea generatie va veni cu aceeasi suspensie spate cu bara de torsiune, celebrul sistem multi-link fiind mult prea costisitor. Autoturismul va compensa printr-un design mai agresiv si o gama de motorizari economica.

    Viitorul Opel Corsa va fi oferit in compania unor unitati cu trei si cu patru cilindri. Acestea din urma vor beneficia de injectie directa si un sistem sistem start/stop.

    Din propunerile casei auto va face parte si o unitate de numai 1.0 litri, cu trei cilindri in linie, supraalimentata. De fapt, toate propusoarele care vor pune in miscare viitorul Corsa fac parte din familia Ecotec si vor avea o cilindree cuprinsa intre 1.0 litri si 1.5 litri.

    Vizualizari: 3013