rss

Tehnologie Start/Stop din 2011 pentru Opel Corsa si motoare de top mai eficiente OPC

  1. 20/09/2010
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel corsa
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cei de la Opel au adus o serie de imbunatatiri pentru gama de modele 2011. Astfel, tehnologia Start/Stop va fi dipsonibila pentru modelul Corsa 1.3 CDTI, de 75 CP, dar si pentru Corsa Van, ceea ce reprezinta o premiera pentru segmentul furgonetelor.

     

    Astfel, gratie tehnologiei Start/Stop, motorul se va opri automat la semafor, atunci cand conducatorul auto actioneaza treapta neutra si elibereaza ambreiajul. In momentul incare soferul apasa pedala de ambreiaj motorul reporneste si dupa schimbarea in treapta intai, masina demareaza. In acest fel, sunt emise mai putine gaze si se genereaza mai putin zgomot.

     

    In plus, Corsa OPC beneficiaza de un motor turbo 1.6, de 192 CP, care prezinta o impresionanta reducere a consumului de combustibil pana la 0,6 l/100 km, ceea ce determina o scadere e emisiilor de CO2 de 9,5%.

     

    Cea mai recenta gama Corsa cuprinde o serie revitalizata de sisteme de propulsie cu un consum de carburant si emisii de CO2 reduse cu pana la 13 procente – precum si o putere mai mare in majoritatea situatiilor de utilizare.

    Vizualizari: 2790