rss

Opel a lansat noul Corsa facelift pe piata din Romania

  1. 14/03/2011
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel corsa, Romania
    Vezi toate fotografiile (9)

    Opel a lansat pe piata din Romania citadina Corsa, la un pret de pornire de 10.465 de euro cu TVA, modelul fiind recent supus unui facelift ce are rolul de a-l alinia la noua directie de design. Pentru versiunea cu cinci usi, clientii romani vor achita un minim de 10.830 cu TVA inclus.

    Pe langa modificarile la nivel estetic, Opel vine cu o noutate si in ceea ce priveste gama de motorizari. Astfel, Corsa este acum disponibil si cu noul CDTI de 1.3 litri si 95 CP, care propulseaza versiunea ecoFLEX a lui Corsa. Sistemul Start &Stop intra in standard, inregistrand in aceasta configuratie un consum mediu de doar 3,5 litri la suta de kilometri. Aceasta versiune pleaca de la 12.755 de euro cu TVA inclus.

    Mai mult decat atat, intreaga gama de propulsoare reproiectate furnizeaza mai multa putere cu consum mai mic si emisii CO2 scazute, venind cu o plaja de oferte ce ajunge pana la 130 CP in cazul variantelor diesel si pana la 192 CP la benzina. Cea mai costisitoare versiune a modelului este ramane Corsa OPC, cu un pret pret de pornire de 21.970 de euro cu TVA inclus.

    Printre optionale se numara sistemul Touch&Connect pentru Corsa, care ofera un ecran touchscreen de 5 inch, conexiune Bluetooth, iPod si USB, GPS pentru 27 de tari si sapte difuzoare de 4x20 wati

    Vizualizari: 4347