rss

Noul Opel Corsa, disponibil in Romania incepand de la 9.470 euro, TVA inclus

 1. 14/06/2011
 2. Tags: Corsa, Opel
  Vezi toate fotografiile (1)

  Opel a lansat pe piata din Romania noul Corsa, la un pret de pornire de 9.470 euro, cu TVA inclus, pentru versiunea Essentia 5 usi 1.0 65 CP, echipata cu Family Pack.

  Modelul vine cu sistemul de transport FlexFix (solutia optima de transport pentru biciclete) trapa panoramica si patru nivele de echipare: Essentia, Enjoy, Cosmo si Sport.

  Citadina beneficiaza de un un sistem infotainment multimedia cu sapte difuzoare de 4x20 watti inumit “Touch & Connect,” ce dispune de un ecran tactil color de 5 inch, sistem de navigatie, Bluetooth, conexiuni iPod si USB. Este conectabil universal, usor de folosit si include toate optiunile actuale.

  Amortizoarele, arcurile, barele anti-ruliu, puntea spate, transmisia si software-ul EPS au fost revizute, iar sistemele ABS si ESPPlus cu care este dotata Corsa sustin discurile de frana fata ventilate intern si ofera functii suplimentare: la o urgenta, brake control este activat suplimentar pentru a ajuta asistenta la franare si distributia electronica a fortei de franare.

  Cea mai costisitoare Corsa este, evident, versiunea de inalta performanta OPC, ce poate fi achizitionata la un pret de 21.970 euro, TVA inclus. Aceasta este echipata cu propulsorul 1.6 Turbo ECOTEC® de141 kW/192 CP, care este cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

  Vizualizari: 3459