rss

SUV-ul Mokka, cea mai importanta lansare Opel la Geneva

  1. 07/03/2012
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Astra, mokka, Opel
    Vezi toate fotografiile (8)

    Primul SUV de segment B a debutat la Geneva. Modelul dezvoltata de Opel poarte denumirea Mokka, propune o serie de tehnologii remarcabile si imparte standul cu o alta premiera mondiala, noul Astra OPC.

    Noul Opel Mokka masoara 4,28 metri si poate gazdui cinci persoane. Modelul este oferit in compania a trei motoare: motorul pe benzina de 1,6 litri si 115 Cai Putere si versiunile Turbo de 1,4 litri de 140 CP si unitatea 1.7 CDTI de 130 CP.

    La capitolul siguranta, producatorul auto a implementat o serie de sisteme precum camera video frontala Opel Eye, camera video pentru marsarier, suportul unic pentru biciclete FlexFix si scaunele certificate de AGR.

    In standard intra Controlul electronic al stabilitatii (ESC), Controlul tractiunii (TC), precum si sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HSA) si sistemul de control la deplasarea in panta (HDC).

    Pe langa noul SUV Opel Mokka, producatorul auto a lansat cel mai puternic Astra din istorie. Este vorba de versiunea de inalta performanta a modelului Astra GTC, pusa in miscare de unitatea pe benzina de 2,0 litri si 208 Cai Putere. Sportiva atinge o viteza maxima de 250 km/h.

    Publicul de la Geneva mai poate admira Bicicleta electrica RADe, echipata cu un motor de 250 wati, care asigura o autonomie intre 60 si 145 de kilometri.

    Opel va dezvalui si noul propulsor 2.0 BiTurbo CDTI diesel, ce debuteaza pe varful de gama Insignia. unitatea dezvolta 195 CP si cuplu de 400 Nm. Consumul de combustibil incepe de la 4,9 litri pentru 100 kilometri (129 g/km CO2).

    Vizualizari: 2606