rss

Outlander PHEV Concept-S, in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 2014

  1. 23/09/2014
  2. Categoria: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (2)

     

    Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 2014 noul sau concept Outlander PHEV Concept-S.

    In cadrul salonului, Mitsubishi Motors Corporation va prezenta, de asemenea, 11 modele (5 modele in ziua dedicata presei) inclusiv modelul Outlander PHEV versiunea de raliu, ce a participat la competitia FIA Asia Cross Country Rally 2014, modele cu specificatii de productie europene, modelul i-MiEV precum si alte modele electrice (EV) si hibride (PHEV).

    Trasaturi generale Outlander PHEV Concept-S

    Outlander PHEV Concept-S este un model concept, reprezentand versiunea cu design special a modelului de serie Outlander PHEV. Designul sau este spectaculos atat la interior, cat si la exterior, acesta avand la baza trasaturi sportive si sofisticate.

    Designul sau atractiv, performantele oferite in timpul condusului, asigurate de catre motorul Twin Motor 4WD si de catre sistemul plug-in hibrid electric, puterea si agilitatea, precum si silentiozitatea, caracteristice modelului pe parcursul rularii, ofera soferului o experienta complexa si unica la volanul sau, la cele mai inalte standarde de calitate, confort si performanta, ce asigura placerea condusului, indiferent de conditiile de rulare. 

    Menit sa simbolizeze functionalitatea si siguranta specifice SUV-urilor marca Mitsubishi Motors, designul grilei frontale incadreaza logo-ul celor 3 diamante, cu ornamentele cromate ingrosate pe fiecare parte, oferind un efect tridimensional si senzatia de miscare perpetua. Farurile curbate ofera, de asemenea, senzatia de dinamism, fiind orientate usor in sus, spre exterior. Acest efect de protectie se continua si in partea din spate, unde insertiile simbolice cromate similare cu cele din partea frontala, sunt accentuate de catre ansamblul stopurilor alungite, ce se intind de la haion spre aripi, suferand astfel un stil dinamic si inovator si, totodata, oferind rigiditate pentru un plus de siguranta. Culoarea caroseriei este un alb special, cu reflexii de platina, cu finisaj de fulgi de sticla. 

    Spre deosebire de designul exterior stralucitor, designul habitaclului, in tonuri de negru si burgund, exprima calitate si rafinament, oferind pasagerilor o senzatie reconfortanta. 

    Habitaclul modelului Concept-S a fost conceput cu atentie la detalii: insertii de lemn negru cu accent argintiu, consola centrala realizata cu lac negru, inspirata din cutiile traditionale japoneze, pielea moale fina pentru tapiteria scaunelor.

    In plus, tapiteria scaunului formeaza o suprafata tri-dimensionala, efect redat de catre dungile orizontale ce ies in relief oferind o fixare superioara, in timp ce liniile verticale sunt concepute in asa fel incat sa urmareasca usor conturul corpului, oferind pasagerilor stabilitate, siguranta si confort. 

    Lungimea masinii este de 4760 mm, latimea de 1840 mm, iar inaltimea 1700 mm. Masina are 5 locuri pentru pasageri. In privinta motorizarii, modelul Concept-S beneficiaza de sistemul Plug-in Hibrid Electric: doua motoare de tip sincron cu magneti permanenti, o baterie litiu-ion (12kWh), un motor pe benzina 2.0-liter 4-cyl. DOHC MIVEC.

     

    Vizualizari: 2086