rss

Wheels Magazine: Mitsubishi ASX si Pajero, in topul SUV-urilor

  1. 22/08/2012
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: asx, Mitsubishi, Pajero
    Vezi toate fotografiile (4)

    Mitsubishi ASX si Pajero au obtinut primele pozitii, fiecare in segmentul sau, cu ocazia cu ocazia decernarii premiilor Gold Star Value Awards, acordate de publicatia Wheels Magazine.  

    Situandu-se in topul segmentului Compact SUV, Mitsubishi ASX 2WD a fost apreciat pentru designul sau interior si exterior, pretul de achizitie si garantia generoasa, depasind mdele precum Skoda Yeti si Nissan Dualis.

    Pe piata din Romania, noul ASX poate fi achizitionat la un pret de pornire de 15.984 euro, cu TVA inclus.

    De cealalta parte, la categoria SUV-uri mari/4WD, Mitsubishi Pajero si-a revendicat locul I, membrii juriului Wheels apreciind modelul Pajero GL pentru: cea mai buna garantie din industria auto, valoarea ridicata de revanzare si cea mai ieftina asigurare premium din clasa sa.

    Pajero GL a castigat in fata modelelor Toyota Prado si Nissan Patrol, multumita procentajului de 65% al fiabilitatii dupa o perioada de 3 ani si a durabilitatii dovedite.

    Clientii romani isi pot comanda modelul Pajero la un pret de baza de 32.988 euro, cu TVA inclus. Ambele SUV-uri au o garantie de 5 ani. Pentru primii 2 ani se acorda o garantie fara limita de parcurs, in timp ce pentru ceilalti 3 ramasi se aplica o limitare de 150.000 km. Garantia caroseriei la perforare prin coroziune este de 12 ani.

    Vizualizari: 1861