rss

MINI Taxi gratuit pentru Noaptea Muzeelor

  1. 15/05/2014
  2. Categoria: Mini
    Vezi toate fotografiile (2)

    Pentru al patrulea an consecutiv, participantii la Noaptea Muzeelor din Bucuresti vor putea sa fie plimbati cu MINI TAXI.

    MINI Taxi va fi disponibil gratuit pentru toti cei care vor sa calatoreasca in noaptea din 17 mai intre muzeele din Bucuresti. Taxiurile MINI vor stationa, incepand cu ora 20:00 in apropierea principalelor muzee din centrul orasului.

    In aplicatia de smartphone a Noptii Muzeelor va exista si o sectiune dedicata MINI. Aici, utilizatorii pot solicita un MINI Taxi pentru a fi transportati de acasa in oras sau pot gasi informatii despre brand.

    In acest an, 33 de locatii au fost inscrise in programul Noaptea Muzeelor (18 muzee si 11 alte institutii).

    Punctul central al flotei de masini pentru Noaptea Muzeelor va fi noul MINI Hatch care a debutat pe piata din tara noastra in martie. Noul model vine cu un tren de rulare complet modificat pentru mai mult confort si mai multa agilitate, cu o gama complet noua de motorizari si cu noi solutii unice de entertainment, inclusive o noua interpretare a elementului central de bord, “Center Speedo”, marcata de un inel de leduri interactiv.

    Implicarea brandului MINI in proiecte culturale este cunoscuta, devenind deja faimoase colaborarile cu Paul Smith, George Harrison (membru Beatles), Missoni, Ferre, Versace, Diesel etc.

    MINI are o traditie bogata in dezvoltarea de proiecte si asocierea cu muzee, expozitii internationale si galerii de arta din intreaga lume. Un astfel de exemplu este “MINI/Gothe - Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, infiintat in 2011 pentru sustinerea tinerilor curatori si pentru a da sansa unor tineri artisti germani sa lucreze timp de un an la New York.

    Vizualizari: 9657
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »