rss

Supercarul Mercedes SLR McLaren Stirling Moss, expus la SAB&A Bucuresti

  1. 25/10/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: aplicatie, Mercedes, SLR
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incepand de astazi pana duminica, 28 Octombrie, vizitatorii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au ocazia de a vedea expus editia speciala Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss din colectia personala a lui Ion Tiriac. Totodata, echipa Auto.ro  asteapta la stand pasionatii auto pentru a intra in cursa pentru o tableta Samsung Galaxy Tab2.

    Modelul expus in exclusivitate in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii cu ocazia cele de-a X-a editii a evenimentului, poarta semnatura celebrului pilot Stirling Moss si a fost oferit special lui Ion Tiriac.

    Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss a fost produs intr-o editie limitata de 75 de exemplare, fiecare model fiind oferit celor mai loiali si uzuali clienti la un pret de 750.000 euro. Supercarul sprinteaza de la 0 la 100 km/h in numai 3.5 secunde si atinge o viteza maxima de 250 km/h.

    Motorul turbo de 5.4 litri V-S are o putere totala de 650 Cai Putere. Editia limitata Stirling Moss SLR prezinta in plus un sasiu inchis si ornament de esapament mai mare decat la SLR.

    Habitaclul este realizat dintr-un amestec de fibra de carbon, aluminiu si ornamente din piele. O placa de aluminiu instalata in zona din spatele schimbatorului afiseaza semnatura lui Stirling Moss, iar cabina poate fi inchisa cu o acoperitoare din doua elemente, aceasta fiind depozitata in portbagaj.

    De asemenea, incepand de astazi, in standul Tiriac Auto este expusa si o superba masina sport de colectie: un Jaguar XK 150 din anul 1960.

    Totodata, soferii din Romania, utilizatori de smartphone, sunt asteptati la standul Auto.ro unde au sansa de a castiga o tableta Samsung Galaxy Tab2.

    Vizualizari: 5898