rss

Mercedes-Benz la IAA 2017 - V-Class are mai mult succes si este mai atractiv decat oricand

  1. 23/08/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (5)

    In primele sase luni ale anului 2017, Mercedes-Benz Vans a crescut livrarile la nivel mondial ale monovolumului sau cu aproape un sfert, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut -, astfel stabilind un nou record. Divizia van vanduse in prima jumatate a anului 2017, 29.000 de vehicule de clasa V (comparativ cu 23.300, +24 la suta). Clasa V a inregistrat o crestere puternica in intreaga lume, dar in special pe cele doua mari piete din Germania si China. Apelul acestui vehicul cel mai bine vandut a dat un alt impuls tocmai la timp pentru IAA 2017. Aproape paralel cu Salonul Auto de la Frankfurt, brandul stelei cu trei colturi lanseaza doua noi modele. Noul V-Class "RISE" este o propunere convingatoare care ofera o valoare excelenta pentru bani in segmentul sau. Cu atingeri noi de culoare, V-Class Limited Edition "designo hyacint rosu metalic" este un adevarat magnet pentru priviri. Acesta este disponibil intr-un numar limitat de unitati. De asemenea, in oferta din septembrie 2017 este prezenta si noua caracteristica a pachetului "Night Package". Aceasta ofera si mai multe oportunitati de personalizare atunci cand configurati un monovolum.

    Valoare remarcabila pentru banii platiti - clasa V "RISE" pentru doar 34,990 de euro


    Cu un pret de pornire de 34.990 euro (inclusiv 19% TVA in Germania), Clasa V "RISE" ofera un raport atractiv pret-performanta. Noul model se concentreaza pe caracteristicile principale ale monovolumelor Mercedes Benz - in special in ceea ce priveste verstailitatea, siguranta si conectivitatea.

    Clasa V "RISE" este disponibila fie in forma compacta, fie ca versiune cu ampatament lung. Configuratia standard permite cinci ocupanti, dar numarul de locuri poate fi optional crescut la cel mult opt. Exista o gama de doua motoare diesel cu cuplu mare, de 136 CP  sau 163 CP. Sarcina de a transfera puterea pe rotile din aliaj usor de 16 sau 17 inci este rezolvata de o transmisie manuala cu sase trepte sau, la un cost suplimentar, de cutia automata 7G-TRONIC PLUS. Caracteristicile extinse de siguranta ale clasei V "RISE" reflecta filozofia Mercedes-Benz. Siguranta la bord este imbunatatita, de exemplu, prin includerea standard a Crosswind Assist, care ii ajuta pe sofer sa faca fata rafalelor neasteptate de vant lateral.

    Sistemele de asistenta suplimentara pot fi adaugate ca optiuni, printre care sistemul anticipativ protectia pasagerilor PRE-SAFE, Collision Prevention ASSIST sau Lane Keeping Assist. Cand vine vorba si de conectivitate, modelul "RISE" al clasei V are multe de oferit cu numeroasele servicii de conectare la Mercedes. Clientii se pot conecta cu usurinta cu vehiculul lor in orice moment, prin intermediul unui smartphone, tableta sau PC. In Germania, clasa V "RISE" este  disponibila la comanda din august 2017.

    Eye-catching - V-Class Limited Edition "designo zambil rosu metalic"


    Nou pe piata la timp pentru Salonul Auto de la Frnakfurt, alaturi de noul model "RISE", este V-Class Limited Edition "designo zambil rosu metalic". Limitat la o editie de doar 1500 de unitati, un finisaj extravagant de vopsea metalica rosie face ca acesta sa fie automobilul pentru clientii deosebit de stilati. Aceasta nuanta de vopsea este deja cunoscuta de la clasa C si de la clasa E, de exemplu. In cazul clasei V a fost combinata ca standard cu pachetul Night, care imbunatateste in continuare exteriorul cu adaugarea elementelor de design de culoare neagra. Pachetul de noapte este, de asemenea, disponibil ca optiune. In plus, pot fi adaugate elemente vizuale suplimentare, cum ar fi linia AMG, daca doriti.

    Editia limitata "designo hyacinth red metallic" va fi disponibila din septembrie 2017 pe toate pietele europene - pentru clasa V, dar si pentru Marco Polo si Marco Polo HORIZON, van-ul de calatorie si autovehiculul de agrement bazat pe monovolum.

    Chiar mai multe posibilitati de individualizare - noua caracteristica optionala a pachetului "Night Package"
    Incepand cu septembrie 2017, noua caracteristica optionala a pachetului "Night Package" poate fi adaugata pentru a accentua caracterul expresiv al clasei V cu accente negre elegante. Pachetul de noapte include, de exemplu, jante din aliaj de 18 inch din aliaj negru, carcasa oglinzii exterioare metalice obsidian negru, un tapiter cu lampi negre si insertii cromate, precum si geamuri negre colorate in spate. In combinatie cu liniile de echipare AVANTGARDE si EXCLUSIVE, banda de taiere a taliei este de asemenea vopsita in negru. In plus, pachetul Night poate fi combinat cu linia AMG si cu pachetul sportiv Exterior Sport AVANTGARDE, care include insertii vopsite in vopseaua din fata.

    Vizualizari: 955