rss

Mercedes-Benz CLA ajunge in showroomuri in aprilie

  1. 15/02/2013
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Cla, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noul Mercedes CLA va ajunge in showroomuri in luna aprilie. Modelul poate fi deja comandat, fiind disponibil la un pret de baza de 24.200 euro (fara TVA) pentru versiunea CLA 180.

    Sedanul coupe compact este disponibil cu motoare turbo performante, cu puteri de pana la 211 CP, suspensie sport si sistem de tractiune integrala 4MATIC. Specificatiile tehnice ale noului model includ cel mai bun coeficient aerodinamic pentru un automobil de serie (Cd=0,22).

    Autoturismul este dezvoltat pe aceeasi platforma modulara cu tractiune fata ca si A-Klasse si masoara in lungime 4630 mm, 2032 mm in latime si 1438 mm in inaltime.

    Doar versiunea entry-level CLA180 vine cu transmisie manuala cu sase trepte, celelalte doua fiind disponibile in echiparea standard cu o cutie de viteze automatizata cu sapte viteze si dublu ambreiaj (7G-DCT). Sedanul dispune de suspensii independente pe fata (MacPherson) si spate (multilink).

    Din oferta casei auto vor face parte si sistemele de siguranta avansate precum cel de detectare a oboselii la volan si cel de detectare a coliziunilor, bazat pe radarul inteligent si dotat cu functii ca Brake Assist, Blind Spot Assist si Lane Keeping Assist. Printre detaliile de confort se vor numara sistemul multimedia, plafonul panoramic si pachetul estetic AMG.

    Vizualizari: 3425