rss

Mercedes Actros, acum dotat cu FleetBoard in standard

  1. 27/07/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: actros, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes ofera ca dotare standard pentru noua generatie de camioane de mare tonaj Actros sistemul de telematica FleetBoard. Acesta va fi disponibil pe toate pietele europene, fara a presupune costuri aditionale pentru componentele hardware.

    Noii clienti vor putea testa gratuit serviciile Managementul vehiculelor si Managementul timpului pentru o perioada de patru luni. FleetBoard ofera, pe durata acestei faze de testare, un instructaj gratuit privind practicile economice de conducere.

    Constructorul auto promite ca utilizarea FleetBoard va reduce in scurt timp consumul de combustibil cu 5% pana la 15%. In plus, intervalul de mentenanta este prelungit cu pana la 30.000 de km

    Criteriile referitoare la stilul economic de conducere, precum viteza constanta, miscarea pedalelor, utilizarea franei fara uzura, comportamentul de rulare si alte variabile asemanatoare sunt analizate si evaluate in mod continuu. Calcularea algoritmului este complet compatibila cu serviciul FleetBoard Analiza performantei.

    Sistemul va functiona eficient de asemenea in cazul flotelor mixte, compuse din brand-uri diferite de autovehicule.

    Vizualizari: 2519