rss

Ener-G-Force, masina viitorului in viziunea Mercedes

  1. 19/11/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Concept, G-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (8)

    Mercedes a pregatit pentru Concursul de Design de la Los Angeles noul concept Ener-G-Force. Prototipul reprezinta raspunsul germanilor la ideea unui autovehicul de patrulare al viitorului. Totodata, super SUV-ul are rolul de a anticipa viitoarea generatie G-Klasse.

    Mercedes-Benz face un salt in viitor si ne propune un concept cel putin impunator, noul Ener-G-Force. Proiectula fost gandit in scopul patrularii pentru anul 2025, insa ar putea anunta totodata noua directie de stil a viitorului Mercedes G-Klasse.

    Oficialii germani nu au publicat inca performantele, insa stim ca de propulsie se ocupa patru unitati electrice aflate in fiecare roata. Motoarele sunt alimentate de pile de combustibil, care consuma apa reciclata din rezervoarele montate pe acoperis.

    Evident, din ecutia va face parte si un sistem de tractiune integrala. Pilele de combustibil garanteaza o autonomie de cel puţin 800 de kilometri.

    Vinovati de estetica sunt cei de la Centrul de Design California, care si-au imaginat un G-Klasse futurist, gata sa razbata in cele mai dure conditii si sa faca fata celor mai mari provocari de tip off-road.

    Vizualizari: 10530