rss

Autoklass ofera verificari gratuite pentru posesorii de autoturisme Mercedes-Benz

  1. 05/06/2014
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prezenta in cadrul caravanei, echipa de tehnicieni şi consilieri auto din cadrul Autoklass va asigura gratuit  servicii service specializate constand in efectuarea de verificari functionale, expertize si diagnosticari. Aceste operatiuni service vor reconfirma clientilor calitatea serviciilor si profesionalismul membrilor echipei Autoklass - Partener autorizat Mercedes-Benz.

     “Aceasta ampla actiune de verificare si consultanta raspunde dorintei  Autoklass de a veni in intampinarea nevoilor clientilor. Astfel, avand in vedere si contextul apropiat al calatoriilor de vara, suntem alaturi  de posesorii de autoturisme Mercedes-Benz punand la dispozitia acestora cele mai bune servicii de service alaturi de echipa producatorului Mercedes-Benz. Totodata, ii invitam pe toti posesorii de autoturisme Mercedes-Benz, sa se adreseze centrelor noastre autorizate pentru a beneficia de serviciile necesare intretinerii in stare impecabila si pe lunga durata a autovehiculului Mercedes-Benz pe care il detin. În ceea ce priveste activitatea de vanzari autovehicule noi si rulate, punem la dispozitia clientilor nostri permanent mai mult de 400 autovehicule Mercedes-Benz”,  declara domnul Daniel Grecu, Director General Autoklass Group.

    In cadrul caravanei, pachetul de verificare gratuita de care va beneficia fiecare posesor de autoturism Mercedes-Benz, include operatiuni precum: verificarea starii fluidelor (antigel, lichid frana, lichid servodirectie), verificarea sistemului de iluminare, verificarea placutelor si discurilor de frana, inspectia vizuala generala a caroseriei, inspectia vizuala pentru eventuale pierderi de lichide, testarea electronica sistemul Star Diagnosis.

    Toti cei care vor beneficia de acesta verificare vor intra in posesia unui voucher care le asigura conditii speciale de pret la prima programare in service la oricare dintre centrele service Autoklass.

    Calendarul Caravanei Mercedes-Benz Service Truck este urmatorul:

      - 7 - 8 iunie: Bucuresti - parcarea Baneasa Shopping City si

      - 10 - 11 iunie : Sibiu – parcarea Promenada Mall.

     Programul zilnic al caravanei se deruleaza intre orele 10.00 – 19:00.


    De asemenea, in cadrul caravanei, publicul din locatii poate participa la sesiuni de test-drive cu noile modelele GLA si Noua Clasa C, dar si cu alte modele precum Clasa E Coupé si Mercedes-Benz SLK.  


    Autoklass Group - membru al grupului Romstal, s-a infiintat in anul 1996, fiind unul dintre centrele Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experienta din Romania. In acest moment, centrul detine o retea de 7 sucursale la nivel national, 3 dintre aceste avand sediul in Bucuresti. In toate locatiile se ofera servicii de vanzare, cat si postvanzare. 


    ADVERTORIAL

    Vizualizari: 2497