rss

Mercedes prezinta la Frankfurt conceptul Viano Vision Pearl

  1. 04/08/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Viano
    Vezi toate fotografiile (2)

    Mercedes-Benz va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie, noul prototip Viano Vision Pearl, o demonstratie clara ca si un  autovehicul comercial usor poate fi "de lux".

    Pentru a-si merita renumele, interiorul este imbracat complet in piele alb/gri, podeaua din lemn, tapiteria aluminiu mat, geamurile in nuante cromate si sistemul audio Bang & Olufsen de inalta calitate "BeoSound Viano".

    Conceptul de design este inspirat din aspectul iahturilor sportive moderne, prototipul beneficiind de conectivitatea W-LAN.

    Pentru designul exterior, Mercedes-Benz a folosit in premiera in sectorul autovehiculelor comerciale usoare finisul de vopsea in nuanta de „gri perlat mango”, un gri mat in nuanta stancilor. Partea frontala stilizata cu lampile LED de zi ofera modelului un aspect mai dinamic si sportiv.

    "Dorim sa aratam posibilitatile pe care noul Viano le ofera. Viano Vision Pearl nu este doar un autovehicul comercial usor practic, ci si un spatiu stilat de locuit.” Declara Volker Mornhinweg, seful Mercedes-Benz Vans.

    Vizualizari: 1609