rss

Noul Mercedes SL 63 AMG, primele imagini

  1. 22/02/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mercedes, Sl 63 amg
    Vezi toate fotografiile (20)

    Cu ocazia testelor organizate la Barcelona pentru noua editie de Formula 1, Mercedes a dezvaluit primele imagini cu noul SL 63 AMG. Sportiva este pusa in miscare de un V8 de 537 Cai Putere.

    Pe langa monopostul cu care vor intra in competitia de Formula 1 din acest an, germanii au mai facut o surpriza presei, publicand primele cadre cu versiunea de performanta SL63 AMG a roadsterului Mercedes.

    Supercarul a fost supus unei cure de slabire in urma careia a pierdut 125 de kilograme. In acest scop, inginerii producatorului auto au a dezvoltat o structura complexa din alumniu si magneziu.

    Kit-ul aerodinamic cuprinde elemente precum spoilerul cu prize de aer mari, deflectorul posterior, eleronul posterior, o grila noua, bosaje mai largi si un sistem de evacuare cu patru terminatii

    Propulsia este asigurata de acelasi V8 de 5.5 litri, care dezvolta 537 cai putere, regasit si pe modelele E 63, CLS 63, S 63, CL 63 si ML 63. Comparativ cu versiunea precedenta, noul roadster consuma mai putin cu 30%.

    Din pacate, Mercedes s-a oprit aici cu dezvaluirea detaliilor, motiv pentru care performantele raman momentan sub lacat.

    Noul Mercedes SL63 AMG va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in perioada 8-18 martie. Tot atunci vom afla mai multe informatii, inclusiv cele de performanta.


    Vizualizari: 1765