rss

Mercedes-AMG G 63 si Mercedes-AMG G 65: Exclusive Edition

  1. 04/09/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (8)

    Cele doua modele off-road de la Mercedes-AMG, Mercedes-AMG G 63 si Mercedes-AMG G 65 sunt acum disponibile intr-o editie exclusiva care va fi prezentata la Frankfurt IAA 2017. Finisajul de vopsea AMG Monza gri magno este disponibil optional exclusiv pentru aceste modele.

    Modelele exclusive ofera un aspect vizual dinamic, datorita unei garnituri din otel inoxidabil, dungi de curse AMG pe laturi, insertii de banda de alunecare intr-un aspect din aluminiu intunecat si pentru prima data un capac de roata de rezerva vopsit in culoarea vehiculului. Acest lucru este completat de jantele AMG cu zgomot redus, cu anvelope de dimensiunile 295/40 R 21: G 63 este echipat cu jante din aliaj usor cu 5 spite din aliaj usor, vopsite in negru mat, cu finisaj lucios. G 65 are jante din aliaj usor de lustruit din ceramica, cu design de 5 spite. Disponibile optional pentru ambele modele sunt rotile din aliaj usor de 53,3 cm (21 inci) cu 5 spite duble din aliaj usor, cu flanse laterale de luciu de mare intensitate si benzi laterale de frezat cu insertii in fibra de carbon. In plus fata de toate celelalte finisaje de vopsea din tabelul de culori, finisajul cu vopsea AMG monza gri magno mat este disponibil exclusiv ca un punct culminant pentru Exclusive Edition.

    Acest model special are, de asemenea, un design interior de inalta calitate: echiparile standard includ pachetul designo Exclusive cu tablou de bord cu doua tronsoane si scaune sport AMG cu tapiterie din piele din doua tonuri. Exista sase culori atractive pentru alegerea pentru piele designo nappa din doua tonuri sau, ca alternativa, clientii pot opta pentru scaune cu doua tonuri din piele designo nappa in trei culori, cu suporturi laterale pentru scaune cu piele din carbon negru. In ambele variante, panourile centrale ale scaunelor si usilor prezinta un model de diamant, care subliniaza in plus natura exclusiva a interiorului. Clientii au optiunea de a alege fibra de carbon AMG sau negru designo. Pachetul Seat Comfort, inclusiv scaunele multicontur si scaunele controlate cu clima pentru sofer si pasagerul din fata, se regasesc, de asemenea, la bordul Exclusive Edition. Alte optiuni disponibile din gama designo manufaktur includ centurile de siguranta rosii designo, manerele din piele si plafonul din fata si un volan AMG Performance cu doua tonuri care se potriveste culorilor scaunelor.

    Preturile recomandate de producator pentru Germania, inclusiv 19% TVA sunt:

    Mercedes-AMG G 63 Exclusive Edition: 163.125 de euro
    Mercedes-AMG G 65 Exclusive Edition: 287.659 de euro

    Vizualizari: 775