rss

Este pentru prima oara cand Mercedes vinde o astfel de masina in Romania. Cum arata si cat costa ea

  1. 11/07/2017
  2. Categoria: Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (5)

    Dezvelit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Paris, primul E-Class All-Terrain din istoria companiei Mercedes a fost lansat de curand si in Romania.

    Inspirat din reteta celebrului Audi A6 Allroad, modelul companiei cu sediul in Stuttgart se lauda cu o garda la sol marita, dar si mai multe elemente exterioare dintr-un plastic de culoare neagra.

    Clientii au la dispozitie numai doua motorizari mari si late - una cu patru cilindri in linie, alta cu sase pistoane in V, ambele acompaniate de o cutie automata cu noua rapoarte si sistemul de tractiune integrala 4Matic.

    Versiunea entry-level E 220 d anunta o putere maxima de 194 CP din doi litri, in timp ce varianta de top, comercializata sub indicativul E 350 d, stoarce pana la 258 cai putere din capacitatea cilindrica de 2.987 centimetri cubi.

    Primul E-Class All-Terrain din istoria companiei Mercedes porneste in Romania de la 61.725 euro si dispune in standard de jante pe 19 inch, suspensie pneumatica, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

    Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si tapiteria realizata partial din piele, scaunele fata cu reglare electrica, afisajul central de 12.3 inch, dar si sistemul de climatizare automata sau camera pentru marsarier.

    Vizualizari: 1235