rss

Vanzarile Mazda au debutat promitator in 2015

  1. 16/04/2015
  2. Categoria: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

       Vanzarile din primul trimestru din 2015, incheiat la 31 martie, au inregistrat o crestere de 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Trimestrul a fost cel de-al noualea consecutiv de crestere in Europa pentru compania cu sediul la Hiroshima. Cu vanzari de 53.103 unitati, Mazda isi extinde in mod constant cota de piata europeana, acum la 1,5%. In paralel, pe piata din Romania, Mazda a inregistrat vanzari in crestere cu 12% in primul trimestru, comparativ cu acelasi interval din 2014.


       "Cresterea puternica a vanzarilor pentru mai mult de doi ani arata cum placerea de a conduce, eficienţa consumului de combustibil si gama foarte frumoasa Mazda rezoneaza cu europenii", a declarat vicepresedintele de vanzari Mazda Motor Europe, Martijn ten Brink. "Atat clientii noi, cat si clientii fideli apreciaza emotia condusului si echiparile de top care ajuta la cresterea experientei lor la volan si a valorii la revanzare."


       In timp ce multe dintre modelele Mazda de generatie noua au avut o cerere importanta in primul trimestru, Mazda3 a continuat sa conduca cresterea economica in UE cum a facut de-a lungul lui 2014. Vanzarile europene ale popularei compacte au crescut cu 40% fata de acelasi trimestru din anul precedent. Pietele individuale care au resimtit cresteri semnificative ale vanzarilor au fost: Spania, cu 58%, urmata de Polonia, cu 35% si Marea Britanie cu 19%, comparativ cu primul trimestru din 2014.


       Restul anului arata la fel de promitator multumita cererii ridicate pentru noile modele, cum ar fi noua Mazda2, Mazda CX-5 2015 si Mazda 6 2015. De asemenea, modelele viitoare, inclusiv noua Mazda CX-3, disponibila la inceputul verii, dau o perspectiva foarte optimista vanzarilor Mazda pentru restul anului 2015.

    Vizualizari: 1755