rss

Noul Mazda CX-5, disponibil din primavara la un pret de 22.190 de euro

  1. 26/01/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: cx-5, Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Mazda C5-X, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, va ajunge pe piata din Romania in primavara si va avea un pret de pornire de 22.190 de euro (TVA inclus). Crossoverul compact este primul model al casei auto care prezinta noua filosofie de design Kodo.

    Autoturismul a inregistrat deja precomenzi, putand fi comandat in patru niveluri de echipare:  Emotion, Challenge, Attraction si Revolution. Primul nivel de echipare ofera sistemul i-STOP, buton pentru pornirea motorului, airbaguri frontale, laterale si cortina, controlul tractiunii si al stabilitatii, sistem de asistenta la plecarea din panta, precum si senzori de monitorizare a presiunii pneurilor.  

    Printre dotarile disponibile se numara si conectivitatea prin Bluetooth, ecranul tactil color 5,8”, butonul rotativ de comanda (HMI), sistemul de rabatare a scaunelor Karakuri, sistemul RVM de asistenta a „unghiului mort”, sistemul de asistenta la depasirea liniilor ce delimiteaza benzile de mers, de sistemul de franare inteligenta in oras (SCBS), sistemul de comutare automata intre faza lunga si scurta (HBC), tapiterie din piele, tractiune integrala, jante de aliaj de 19 inch, camera pentru deplasarea in marsarier, sistem de navigatie, faruri Bi-Xenon directionale ssi sistemul audio Bose cu 9 difuzoare.

    Echipat cu tractiune integrala si motorizarea diesel CD150 in varianta Challenge, noul Mazda CX-5 costa 28.590  euro (TVA inclus), in timp ce modelul echipat cu motorul pe benzina de 165 CP si cu tractiune fata si cutie automata in aceeasi varianta de dotari este de 26.590 de euro (TVA inclus).

    Varianta de top, Revolution, echipata cu motorizarea diesel CD175, tractiune integrala  si transmisie automata, va putea fi achizitionata pentru 34.590 de euro (TVA inclus).

    Motorul pe benzina promite un consum de numai 6 litri/100 km, in timp ce propulsorul diesel, oferit in doua derivate de putere bi-turbo (150 CP si 175 CP), asigura un consum mediu combinat de 4,5 litri/100 km si emisii CO2 de numai 119 gr/km, cel mai scazut nivel din clasa.

    Vizualizari: 2721