rss

Mazda va lansa conceptul Minagi la Geneva

  1. 19/01/2011
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda, minagi concept, shinari
    Vezi toate fotografiile (2)

    Mazda lanseaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Genava noul concept Minagi, un crossover compact ce anunta liniile de design ale unui viitor membru al gamei de modele nipone.

    Totodata, Mazda Minagi vine sa sublinieze noul limbaj stilistic Kodo, "sufletul miscarii". Aceasta noua directie a fost prezentata pentru prima oara in vara anului precedent, pe prototipul Shinari. Inainte de Kodo, filosofia de design se numea Nagare, sinonimul pentru "curgere" in japoneza.

    Revenind la ceea ce ne pregateste Mazda pentru marele eveniment de la Geneva, constructorul auto ofera cu aceasta ocazie o previzualizare a viitorului CX-5, model ce se va situa sub CX-7, ca rival pentru Chevrolet Captiva si Ford Kuga.

    Conceptul Mazda MINAGI se bucura de noile tehnologii SKYACTIV, autoturismul fiind echipat cu un motor SKYACTIV, transmisie SKYACTIV, caroserie si sasiu SKYACTIV, ce combina reducerea greutatii cu asigurarea unui nivel de inalta siguranta, afirma producatorul.

    Pe langa prototipul Minagi, standul Mazda de la Geneva va mai prezenta alte noi tehnologii SKYACTIV (motorul pe benzina Mazda SKYACTIV-G, motorul diesel Mazda SKYACTIV-D), conceptul SHINARI si modelele de serie aflate precum Mazda2, Mazda3, Mazda5, Mazda6, Mazda MX-5, Mazda CX-7 si Mazda BT-50.

    Vizualizari: 1512