rss

Mazda prezinta la Geneva intreaga generatie noua de automobile

  1. 03/03/2015
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vedeta standului este noua Mazda CX-3, care isi face debutul european. Dupa premiera mondiala de la Salonul Auto de la Los Angeles, primul SUV mic Mazda cu design KODO - Soul of Motion a fost numit un motiv pentru a fi entuziasmat” si “posibil, cel mai distractiv model din clasa sa”. CX-3 imbina manevrabilitatea sportiva tipica Mazda, cu un echilibru fara compromis intre performanta si economie de combustibil (incepând de la doar 4l/100 km* si emisii de CO2 de 105g/km).

    Exista, de asemenea, si multe variante de echipare, cu tractiune fata sau integrala, motorizare pe benzina sau diesel, tehnologie de conectivitate si o gama larga de sisteme de siguranta activa.

    Noua Mazda MX-5 imparte poziţia centrala la Geneva cu CX-3 şi poarta legendarul roadster catre cea de-a patra generatie. Modelul de referinţa Mazda va fi disponibil cu unul din cele doua motoare pe benzina SKYACTIV-G care vor livra pâna la 118kW/160CP. De asemenea, va fi echipat cu i-stop si i-ELOOP, sistemele avansate Mazda de start-stop la stationare si de frânare regenerativa.

    Pe scena se afla si Mazda CX-5 si Mazda6 2015, cele mai noi versiuni ale primelor modele din generatia actuala Mazda. Intre timp, de la lansarea recenta, noua Mazda2 a adaugat mai multe premii in portofoliul de trofee Mazda. Toate se alatura Mazda3, acum "cel mai vechi" model de pe scena, la doar 18 luni dupa ce a fost prezentata – rezultatul unei adevarate ofensive, cu cinci vehicule lansate in ultimele sase luni.

    Vizualizari: 1619