rss

Mazda CX-5, disponibil in Romania la un pret de baza de 22.190 euro

  1. 28/02/2012
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: cx-5, Mazda, SUV
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noul Mazda CX-5 a debutat pe piata din Romania la un pret de pornire de 22.190 euro cu TVA inclus. Crossoverul este echipat cu cele mai noi tehnologii SKYACTIV dezvoltate de constructorul auto.

    Modelul este disponibil cu patru niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution. In echiparea sunt oferite un sistem de aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, sistemul i-STOP, senzori pentru presiunea pneurilor, ABS, DSC, TCS, sase airbaguri, sistem de pornire fara cheie si un sistem de asistenta la plecarea din rampa.

    Printre optionale se afla pilotul automat, conectivitate Bluetooth, un ecran tactil de 5,8 inch, faruri Bi-xenon, camera pentru mersul cu spatele, sistem audio Bose cu noua difuzoare, sistum RVM de monitorizare a unghiului mort si multe altele.

    Crossoverul nipon, purtator al noii filosofii de design "Kodo - Sufletul Miscarii", este propus in compania unei motorizari diesel Euro 6, de 2.2 litri, care dezvolta 150 Cai Putere si 380 Nm sau 175 CP si 420 Nm. Clientii care prefera unitatile pe benzina, pot opta pentru propulsorul 2l SKYACTIV-G benzina, care livreaza 160 CP.

    Vizualizari: 1722