rss

Video: Lamborghini Aventador LP700-4 in miniatura: 3,5 milioane euro

  1. 19/09/2011
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce a creat cel mai scump Bugatti Veyron, evaluat la doua milioane lire sterline, desi masura doar 25 cm in lungime, Robert Gulpen a revenit in atentia lumii cu un Lamborghini Aventador LP700-4 de 3,5 milioane euro si numai 60 cm.

    Masinuta costa cat 11 exemplare reale Aventador si incearca sa isi justifice pretul printr-o serie de materiale folosite. Fostul inginer Mercedes-Benz a utilizat fibra de carbon, aur masiv, platina si diamante la interior, precum si fire foarte fine din aur, in combinatie cu mai sus mentionata fibra de carbon.

    Costul total al materialelor s-a ridicat la doua milioane de euro, iar procesul de executie a durat mai mult de 500 de ore.

    In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, unde era prezent, Robert Gulpen a castigat trei premii Guinness World, unul dintre acestea fiind o recunoastere a meritului de a fi creat cea mai scumpa macheta auto.

    Mititelul Lamborghini Aventador LP700-4 va fi scos la licitatie, la un pret de pornire de 3,5 milioane de euro. Veniturile obtinute vor fi donate in scopuri caritabile.

    Vizualizari: 3078