rss

Hyundai Veloster, 5 stele la ultimele teste Euro NCAP

  1. 31/10/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Euro NCAP, Hyundai, Veloster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai Veloster a primit punctajul maxim de 5 stele la ultimele teste realizate de organizatia independenta de masurare a nivelului de siguranta al vehiculelor Euro NCAP.

    Model sud-coreenilor a obtinut un scor de 96% in ceea ce priveste protectia adultilor, iar la testul de impact lateral si impact lateral cu un stalp, a fost a primit calificativul maxim. La capitolul "protectia copiilor", Veloster a inregistrat un punctaj de 89%.

    In urma rezultatelor obtinute, Veloster devanseaza modele precum Volkswagen Scirocco, Opel Astra GTC si Volvo C30. In plus, aceste cifre reprezinta cele mai bune scoruri din clasa automobilelor sport coupe cu 1+2 usi.

    La categoria "sisteme de asistenta" autoturismul a primit un scor de 71%, la acest punctaj contribuind sistemul electronic de control al stabilitatii si sistemul de avertizare pentru necuplarea centurii de siguranta

    Veloster este al saselea model Hyundai consecutiv care obtine maximul de 5 stele in testelor de siguranta Euro NCAP.

    „Calificativul de 5 stele obtinut de modelul Veloster demonstreaza determinarea noastra de a oferi cel mai inalt nivel de siguranta clientilor Hyundai. Acest model va atrage un nou public catre marca, imbinand caracterul practic cu designul „fluid” intr-un concept unic cu 1+2 usi laterale. Nivelul sau ridicat de siguranta il va face si mai atragator publicului,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

    Vizualizari: 1874