rss

Hyundai inaugureaza un nou centru de teste la Nurburgring

  1. 25/09/2013
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai a inaugurat noul centru european de testare de la Nürburgring, Germania, reprezentand un nou pas in ofensiva europeana a constructorului sud-coreean.

    Finalizarea cladirii, in valoare de 6,62 milioane de euro, a fost anuntata in cadrul unei ceremonii oficiale. Proiectul sustine actiunile de cercetare si dezvoltare desfasurate de catre Hyundai in Europa. Noul centru de testare al companiei este pozitionat in apropierea celebrului circuit de la Nürburgring si va evalua parametri precum durabilitate si directie pentru toate autovehiculele Hyundai.  

    Constructia noii cladiri Hyundai, ce se intinde pe o suprafata de 3622 mp a fost demarata in iunie 2012 si a fost finalizata in mai putin de 15 luni. Centrul cuprinde patru etaje si include ateliere noi si spatiu dedicat birourilor si invitatilor. Facilitatea de la Nürburgring reprezinta o extindere a centrului european de cercetare si dezvoltare din Rüsselsheim, Germania, care a devenit sediu pentru diviziile europene responsabile de design si tehnologie inca din anul 2003.

    Citeste mai mult pe www.amsonline.ro

    Vizualizari: 2138