rss

Hyundai Elantra: Masina Anului 2012 in America de Nord

  1. 11/01/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Elantra, Hyundai, Masina anului
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai Elantra a fost desemnata Masina Anului 2012 in America de Nord. Juriul a fost format din 50 de jurnalisti de specialitate.

    Hyundai Elantra castiga titlul "Masina Anului 2012" in America de Nord, in urma unei competitii in care au intrat toate modelele lansate pe parcursul anului precedent. Premiul a fost anuntat in cadrul Salonului International Auto de la Detroit, editia 2012.

    Membrii juriului compus din jurnalisti auto au analizat peste 50 de modele nou lansate in piata auto pe parcursul anului 2011. In finala au ramas numai trei masini: Hyundai Elantra, Ford Focus si Wolkswagen Passat.

    Decizia finala a juriului nord american a pozitionat Elantra pe primul loc, in fata celorlalti doi concurenti. Clasarea reprezinta a doua victorie Hyundai Elantra in fata Ford Focus intr-o competitie internationala, dupa ce in urma cu mai putin de o luna Hyundai Elantra a adjudecat titlul “Autobest 2012”.  

    Hyundai Elantra a cumulat un punctaj de 174 puncte, in timp ce adversarii sai au atins pragurile de 161 puncte – Volkswagen Passat si respectiv 155 puncte – Ford Focus.

    In cadrul competitiei Masina Anului 2012 in America de Nord au fost luati in calcul factori precum nivelul de inovatie, confortul, designul, siguranta, manevrabilitatea, satisfactia clientului si raportul calitate - pret. 

    Vizualizari: 2596