rss

Noul Hyundai i30, in Romania la un pret de baza de 14.437 euro cu TVA inclus

  1. 19/04/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, I30
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noul Hyundai i30 a fost lansat pe piata din Romania la un pret de pornire de 14.437 euro cu TVA inclus. Modelul este oferit in compania unei gamei de motorizari formata din trei propulsoare diesel si trei pe benzina.

    Proiectat si dezvoltat in cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe din Germania, Hyundai i30 este disponibil cu o serie de 11 culori de caroserie, iar la interior poate fi configurat  in trei versiuni cromatice de tapiterie: negru, bej si albastru, disponibile in material textil, piele sau combinatie de piele si material textil.

    Noua generatie i30 beneficiaza de o gama de propulsoare compusa din trei unitati diesel si trei pe benzina, cu puteri intre 90 si 135 CP. Motorul 1.6 VGT dezvolta 110 CP la 4.000 rpm si 260 Nm la 1.900 rpm si inregistreaza un consum de 4 litri/100 km.

    Propulsoarele pot fi cuplate fie la transmisia automata, fie la una manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza. Autovehiculul poate fi operat in trei moduri: confort, normal si sport

    Constructorul auto ofera in echiparea standard 6 airbaguri,,ESP, asistenta la pornirea in rampa, directie servoasistata electric cu trei moduri de functionare, inchidere centralizata cu telecomanda, sistem activ de management al directiei (VSM), oglinzi exterioare actionate electric, aer conditionat, geamuri electrice fata, sistem audio radio-CD cu MP3, 4 boxe, USB si AUX, faruri de zi cu tehnologie LED.

    Printre dotarile optionale nou introduse se numara butonul start/stop motor, scaunele fata incalzite, pilotul automat si un sistem de navigatie cu afisaj tactil de 7 inch.

    La capitolul tehnologii de siguranta pasiva si activa Hyundai propune: ESP (Electronic Stability Program), VSM (Vehicle Stability Management), ABS (Anti-lock Braking System), BAS (emergency Brake Assist System), HAC (Hill Assist Control) si ESS (Emergency Stop Signal).

    Vizualizari: 3851
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »