rss

Noul Hyundai i20, in Romania incepand de la 9.862 euro

  1. 04/07/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, I20
    Vezi toate fotografiile (7)

    Hyundai lanseaza pe piata din Romania noua generatie a modelului i20. Autoturismul poate fi achizitionat la un pret de pornire de 7.212 Euro cu TVA inclus, pret disponibil prin programul Remat 2012, cu trei tichete incluse ( 9.862 euro cu TVA inclus).

    Noul Hyundai i20 va fi disponibil pe piata locala incepand cu a doua jumtate a lunii iulie 2012, in doua versiuni de echipare (Comfort si Highway) si cu o motorizare pe benzina 1.2 litri. In perioada imediat urmatoare, va fi disponibila si motorizarea diesel 1.1 litri, in trei cilindri.

    Motorizarea pe benzina poate fi cuplata la o transmisie manuala cu cinci trepte, iar unitatea diesel este oferita in compania unei cutii de viteze manuale cu sase rapoarte.

    Echiparea de baza ofera dotari precum: sistemele ESP si VSM, 6 airbaguri standard, inchidere centralizata, computer de bord, aer conditionat sau radio CD cu MP3 si mufa auxiliara.

    Pentru piata nationala, noul i20 este produs in Turcia si va fi disponibil in zece culori exterioare ale caroseriei – doua nemetalizate si opt metalizate. Printre acestea se numara Alb Coral, Albastru Twilight, Rosu Electric, Negru Diamond, Bronze si Gri Ember.

    Vizualizari: 1960