rss

Hyundai Motor demareaza productia noului model i20 pentru Europa

  1. 20/10/2014
  2. Categoria: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Uzina Hyundai Motor din Turcia, Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS), a demarat productia Hyundai i20. Noul model va contribui la consolidarea prezentei Hyundai in clasa B pe piata din Europa.

    Prin intermediul lansarii noului model, ale carui vanzari insumeaza aproape un milion de unitati din anul 2002 pana in prezent, Hyundai isi continua prezenta notabila in segmentul B din Europa.

    Hyundai i20 va fi comercializat pe piata europeana incepand cu finalul acestui an. Conceput, dezvoltat si produs in Europa, i20 si-a facut debutul luna aceasta in cadrul Salonului Auto de la Paris. Inspirata din filosofia de design “sculptura fluida 2.0”, noua versiune se evidentiaza prin eleganta si versatilitate si beneficiaza de un interior spatios si rafinat. Noua generatie i20 este disponibila cu patru versiuni de motorizare, pe benzina, de 1,25 si 1,4 litri si diesel de 1,1 si 1,4 litri.

    Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS) joaca un rol important, ca unica baza de productie pentru noile generatii i10 si i20 comercializate in Europa. Inca din anul 1997, de la infiintare, uzina a produs peste un milion de unitati, capacitatea de productie atingand 200.000 de unitati pe an, ca urmare a investitiei in infrastructura efectuate in regiune.


    Vizualizari: 2092