rss

Hyundai Elantra primeste titlul "Autobest 2012"

  1. 16/12/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Elantra, Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai Elantra a castigat titlul "Autobest" pentru anul 2012, cu un total de 839 de puncte. Noul model de clasa compacta a surclasat rivalii sai finalisti: Ford Focus – clasat pe locul al doilea, la o diferenta de 81 de puncte, Chevrolet Aveo, Fiat Panda si Toyota Yaris.

    Dintr-un total de cincisprezece membri, zece au votat drept castigator modelul Hyundai Elantra, urmatorul clasat (Ford Focus) fiind sustinut de trei mebri ai juriului pentru pozitia de lider.

    Decizia juriului Autobest are la baza 13 criterii, fiecare cu un numar specific de puncte alocate. Spre exemplu, pretul – cu o valoare de 60 puncte din totalul de 240, reprezinta cel mai important aspect considerat in evaluare.

    Alte criterii semnificative pentru regiunea Autobest sunt: reteaua de distributie si service, disponibilitatea pieselor de schimb, consumul de combustibil si capacitatea de incarcare. Designul, evaluat la maxim 30 de puncte, devine un criteriu tot mai important pentru publicul tarilor emergente.

    Hyundai Elantra beneficiaza de cel mai vast pachet de servicii post-vanzare fara limita de kilometri existent pe piata: 5 ani de garantie integrala – dovada incontestabila a increderii pe care Hyundai o acorda noului sau model sedan de clasa compacta.

    Vizualizari: 5182