rss

Noul Honda CR-V, in Romania incepand de la 19.990 euro

  1. 19/10/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Cr-v, Honda
    Vezi toate fotografiile (19)

    Honda a lansat oficial pe piata din Romania noua generatie a SUV-ului CR-V. Noul model poate fi achizitionat la un pret de pornire de 19.990 EUR fara TVA si vine cu o serie de noi tehnologii de siguranta si motorizari mai eficiente.

    Honda anunta cea de-a patra generatie de CR-V si un volum de vanzari propus pentru 2013 de peste 300 unitati din noul model. Disponibil din luna noiembrie, noul model Honda CR-V este disponibil in versiune cu tractiune 4x2 sau tractiune 4x4, cu motorizari pe benzina, dar si diesel mai eficiente.

    Noul CR-V dispune, special pentru piata europeana, de o serie de imbunatatiri exterioare, de la  designul aerodinamic cu partea frontala mai indrazneata si dimensiuni mai reduse, care nu compromit insa spatiul interior, pana la luminile de zi si stopurile cu LED. Si la nivelul designului interior, expertii Honda s-au orientat catre cresterea sigurantei si o mai mare functionalitate, spatiul interior fiind mai ergonomic si mai eficient.  

    Honda CR-V este disponibil atat in varianta cu cutie manuala, in 6 trepte, cat si in cea automata, in 5 trepte. De asemenea, CR-V este prezent cu doua motorizari: 2.0 i-VTEC (disponibil cu tractiune 4x2* sau 4x4) si 2.2 i-DTEC. Ambele motorizari reduc cu pana la 12% nivelul emisiilor de CO2, comparativ cu modelul actual si sunt echipate cu sistemele ECO Assist si ECON.

    Noul CR-V este echipat cu o serie de tehnologii care maresc siguranta deplasarii si a conducerii, precum sistemul Vehicle Stability Assist sau TSA (Trailer Stability Assist).

    Sistemul Vehicle Stability Assist a fost creat pentru a opri accidentele inainte ca acestea sa se produca. Începand de la roti, modelul CR-V este creat pentru ca soferul sa detina in permanenta controlul. Pentru a face acest lucru, se foloseste de o combinatie de tehnologii interdependente precum sistemul ABS (antilock braking system), sistemul EBD (distributia electronica a fortei de franare), sistemul de control al tractiunii, sistemul de control al stabilitatii si DBW (Drive by Wire) controlul electronic al acceleratiei. Drept rezultat, cuplul motorului este maximizat, iar manevrabilitatea este mult mai precisa.

    Sistemul Trailer Stability Assist (TSA) echipeaza toate modelele gamei CR-V pentru a spori nivelul sigurantei in timpul tractarii. Sistemul reprezinta o extensie a Vehicle Stability Assist (VSA) ce detecteaza momentul in care remorca incepe sa oscileze la tractarea cu viteza. Sistemul TSA utilizeaza o combinatie de reducere a cuplului si de franare individuala a rotii, pentru a aduce vehiculul si remorca sub control.

    Vizualizari: 4006