rss

Ford lanseaza noul B-MAX la Mobile World Congress 2012

  1. 14/02/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford va dezvalui noul B-MAX pe 27 februarie, cu ocazia Mobile World Congress (MWC), una dintre cele mai mari expozitii de telefoane si gadgeturi electronice, care va avea loc in Barcelona.

    Modelul construit la uzina de la Craiova pe platforma Fiesta este dotat cu o serie de tehnologii inovatoare, motiv pentru care Bill Ford, directorul executiv al Ford Motor Company, va dezveli autoturismul in cadrul unui eveniment de top al industriei de mobile.

    Noul Ford B-MAX, anticipat in urma cu un an de un prototip cu acelasi nume, va lupta pe un segment de piata in care activeaza Opel Meriva, Citroen C3 Picasso si Renault Scenic.

    Noul B-MAX beneficiaza de sistemul unic "Easy Access Door", cu pilon central integrat on usile spate culisante, facilitand astfel accesorul pasagerilor si bagajelor acestora. Desi nu au fost dezvaluite cifrele oficiale, constructorul auto american promite cel mai generos portbagaj din clasa sa.

    Gama de motorizari va fi formata din noul motor cu trei cilindri 1.0 EcoBoost dezvoltat la Craiova, oferit in doua versiuni de putere (100 si 125 CP), alaturi de o unitate 1.6 litri TDCi

    Presedintele Ford şi CEO-ul Alan Mullaly vor introduce noul B-MAX în lumea auto la Salonul Auto de la Geneva, care isi deschide portile pe 6 martie 2012.

    Vizualizari: 1542