rss

Ford B-Max, primul clip de prezentare a sistemului de deschidere a usilor

  1. 15/02/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ford
    Vezi toate fotografiile (2)

    Ford a lansat primul clip video oficial care prezinta ineditul sistem de deschidere al portierelor noului B-MAX. Monovolumul va debuta oficial in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

    Constructorul american a publicat primul filmulet prin care detaliaza modul in care functioneaza sistemul "Easy Door Access System". Absenta stalpului central si prezenta usilor culisante faciliteaza accesul pasagerilor si bagajelor acestora.

    Spatiul pentru accesul in masina este de 1,5 metri si permite ocupantilor sa se aseze confortabil pe scaunele din spate.

    Noul Ford B-MAX este unul din primele modele din gama Ford care va beneficia de noul motot trei cilindri 1.0 EcoBoost dezvoltat la Craiova, declinat in doua variante de putere: 100 si 125 Cai Putere.

    Din gama de propulsoare va face parte si o unitate diesel de 1.6 litri Duratorq TDCi, care dezvolta 95 Cai Putere. Echipat cu acest motor, monovulumul va putea parcurge pana la 25 kilometri cu un sigur litru de carburant.

    Autoturismul va duce batalii pe un segment de piata in care activeaza Opel Meriva, Citroen C3 Picasso si Renault Scenic.

    Vizualizari: 1867