rss

Ford va initia un program pentru vehicule electrice in Germania

  1. 30/12/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, vehicule electrice
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford Motor Co a initiat un program de 24 luni pentru testarea vehiculelor electrice, care va incepe din ianuarie 2010, in Germania, potrivit Bloomberg. Vehiculele participante includ 25 de compacte electrice Focus si van-uri.

     

    In conformitate cu programul care se pare ca va costa 15 milioane de euro, aceste masini vor fi puse in conditii de trafic reale in Koln, locatia diviziei Ford europene, a declarat Ferdinand Dudenhoeffer, director al Centrului pentru Cercetare auto din Germania, de la Universitatea din Duisburg-Essen, care va supraveghea studiul. Dudenhoeffer a spus ca Ford va selecta conducatorii auto dintre cercetatorii si clientii sai. Toate datele colectate vor fi prelucrate de calculator, care poate simula testarea a mai mult de 10.000 de vehicule.

     

    Bernd Meier, purtator de cuvant al Ford in Koln, a declarat ca acesta este primul studiu al companiei in centrul Europei. Testarea vehiculelor pe baterii a inceput deja la Londra. Statiile de incarcare pentru flota de testare vor fi furnizate de catre RheinEnergie AG, furnizor local, care va fi beneficiarul subventiilor de la guvernul german prin intermediul pachetului de stimulare economica.

     

    Vizualizari: 1491