rss

Ford ii duce pe copii in UEFA Champions League

  1. 19/11/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Champions league, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Visul oricarui microbist de a vedea pe viu spectacolul UEFA Champions League este indeplinit acum de Ford. 11 copii vor fi in mijlocul actiunii UCL avand sansa sa castige un concurs prin care vor flutura steagul competitiei inaintea fluierului de start al partidei Unirea Urziceni-FC Sevilla din 24 noiembrie.

    Orice copil cu varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani poate lua parte la acesta experienta unica, insa pentru asta trebuie sa fie inscris la acest concurs. Tot ceea ce aveti de facut este sa trimiteti prin e-mail, la adresa feelfootball@ford.ro, datele personale ale copilului dumneavoastra. Inscrierile se pot face pana duminica, 22 noiembrie 2009, ora 23:59. Detalii suplimentare despre concurs gasiti aici!

    Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor primi cate un costum Ford Feel The Difference, o sapca UEFA Champions League si doua bilete la meciul Unirea Urziceni-FC Sevilla. Acestora li se va solicita sa participe la o repetitie a ceremoniei de debut al meciului in dupa-amiaza zilei de 23 noiembrie (ora va fi comunicata castigatorilor concursului). Toate cele 11 premii sunt alocate de catre Ford, partener fondator si furnizor oficial al autovehiculelor competitiei. Ford este sponsor oficial al UEFA Champions League din 1992.

    Oferiti copilului dumneavoastra sansa participarii la un eveniment de exceptie!

    Vizualizari: 1473