rss

Noul parteneriat Ford si Lyft vor automobile care ataca mainstream-ul masinilor autonome

  1. 29/09/2017
  2. Categoria: Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul parteneriat Ford si Lyft intentioneaza sa ajute companiile sa progreseze spre un transport viitor mai accesibil si mai sigur.
    Pe masura ce Ford, continua sa progreseze in dezvoltarea tehnologiei de auto-conducere - prin intermediul autovehiculului propriu si al sistemului virtual de conducere cu inteligenta artificiala – se construiesc simultan infrastructura si sistemele necesare pentru a facilita utilizarea serviciilor oferite clientilor. “Intr-o buna zi, cand deschideti aplicatia Lyft, software-ul Ford si Lyft vor trebui sa poata expedia rapid un autovehicul, astfel incat sa puteti ajunge la destinatie cat mai repede si in siguranta,” spune Sherif Marakby, Vicepresedinte Ford pentru vehicule autonome si electrice.

    Lyft are o retea de clienti, o cerere in crestere pentru curse si o cunoastere deplina a fluxului de transport in mediul urban.
    Marakby mai spune ca: “unii vad oportunitatea de a fi pe primul loc cu autovehiculele autonome. Dar ne concentram eforturile asupra construirii unui serviciu bazat pe nevoile si dorintele oamenilor reali, din prezent. Punem o prioritate inalta in ceea ce priveste siguranta si fiabilitatea, astfel incat clientii sa aiba incredere in experienta pe care tehnologia noastra de auto-conducere le va permite o zi”.

    “Pe masura ce construim platforma noastra tehnologica, vom implementa vehicule pe reteaua Lyft. Acest lucru ne va permite sa testam interfata noastra de platforma pentru a ne asigura compatibilitatea cu platforma Lyft pentru clienti - cea pe care o vedeti in momentul in care deschideti aplicatia Lyft. Echipele noastre de dezvoltatori lucreaza deja impreuna, programand sistemele noastre astfel incat sa poata comunica unul cu celalalt. Scopul este ca acei clienti care folosesc Lyft sa nu observe nici o diferenta in experienta lor.”

    Marakby adauga: “De asemenea, vom conecta autovehiculele noastre de testare cu autovehicule din reteaua Lyft. Cu toate acestea, nu intentionam sa aducem clientii in ele pana cand nu suntem siguri ca tehnologia noastra ofera o experienta pozitiva, linistitoare, in care putem obtine un feedback semnificativ. Cand vom fi gata, vom avea autoturisme care opereaza alaturi de comunitatea actuala de soferi a lui Lyft, pentru a ajuta la adaptarea timpului de cerere semnificativ pentru consumatori, pentru a ne asigura ca transportul se face la timp si la preturi accesibile.”

    Vizualizari: 954