rss

Ferrari Store Bucuresti implineste 5 ani!

  1. 08/12/2014
  2. Categoria: Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ferrari Store Bucuresti sarbatoreste 5 ani de activitate cu o campanie promotionala speciala ce isi propune sa ofere fanilor reduceri substantiale. Astfel, intre 5 si 21 decembrie, iubitorii marcii sunt asteptati sa se bucure de luna cadourilor Ferrari, cu reduceri de pana la 55% la produsele din magazin si 25% la orice comanda online.

    Lansat de catre Forza Rossa pe 5 decembrie 2009, Ferrari Store a fost conceput ca un spatiu prin care iubitorii marcii sa poata patrunde in universul Ferrari si sa faca o incursiune printre colectiile originale ale brandului, oferindu-le acestora sute de produse, de la echipamente sportive sau machete si accesorii, pana la haine, incaltaminte sau produse cosmetice.

    „Ne dorim, ca de altfel in fiecare an, sa sarbatorim luna cadourilor impreuna cu fanii nostri, iar anul acesta avem un motiv in plus de bucurie, intrucat aniversam si 5 ani de existenta a Ferrari Store Bucuresti. Ne dorim sa impartasim aceasta bucurie si cu clientii nostri si din acest motiv lansam o campanie speciala de reduceri. Ii asteptam pe fani sa ne bucuram impreuna de luna cadourilor Ferrari,” declara Mihnea Predeteanu, responsabilul de comunicare al grupului Forza Rossa.

    Toti cei care isi doresc sa traiasca experienta unica Ferrari vor putea regasi in magazinul din Calea Victoriei 1-5, dar si online pe www.forzarossastore.ro, oferte pentru a sarbatori impreuna acest moment special. Mai mult decat atat, pe langa reducerile substantiale, pasionatii de brand care achizitioneaza produse in aceasta perioada vor putea beneficia si de premii surpriza, experiente de condus Ferrari precum si invitatii la lansarea noilor modele de anul viitor. Acestea vor fi decernate prin tragere la sorti iar la extragere vor participa toate achizitiile efectuate in magazin si online in perioada 5-21 decembrie 2014.

     

    Vizualizari: 2102
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »